LXO Trendek

Mi az az LXO Trendek?

Az LXO Trendek a kiemelés egy speciális formája apróhirdető oldalunkon. Lényege, hogy az adott naptári napon, aktuálisan leginkább látogatott hirdetéseket kategóriájában az ingyenes hirdetések elé soroljuk, „Népszerű!” feliratot teszünk rá és megmutatjuk az adott napi látogatások számát, valamint a komoly érdeklődők számát.
Az aktuálisan 5 legnépszerűbb hirdetést megjelenítjük főoldalunkon is.

Akkor ez ugyanaz, mint a fizetős kiemelés?

Nem. Az LXO Trendek által kiemelt hirdetés helye nem garantált az ingyenes apróhirdetések előtt. Ha egy másik hirdetés nagyobb látogatottságot ér el kategóriájában az adott naptári napon, akkor az a hirdetés kerül a helyébe.

Mennyibe kerül ez a „kiemelés”?

Ingyenes.

Hogyan érhetem el, hogy látogatott legyen a hirdetésem?

Nagy számú látogatót sok féleképpen érhetsz el. Például megoszthatod apróhirdetésed hivatkozását közösségi oldalakon, vagy fórumokon.

Mit jelent az, hogy „komoly érdeklődő”?

Azt jelenti, hogy hirdetésed nem csak megnézték, de apróhirdető oldalunkról emailben üzenetet küldtek neked, vagy hívást kezdeményeztek oldalunkról a telefonszámodra.
(Fontos megjegyeznünk, hogy a hívás kezdeményezése azt jelenti, a látogató betöltötte telefonszámod a tárcsázóba. A konkrét hívásindítást nem áll módunkban nyomon követni.)

Hány alkalommal oszthatom meg az apróhirdetésem hivatkozását egy nap?

Erre vonatkozó korlátozásunk nincs.

Arra kérünk, hogy a közösségi oldalak csoportjaiban, valamint fórumokon ne reklámozz túlzottan.
Apróhirdető oldalunk hivatkozásait ne oszd meg más apróhirdető oldalakon, vagy olyan helyeken, ahol azt az ottani szabályzat tiltja.