Amerikai grill-BBQ sütő- lokomotív grill


1 hónapja, Háztartási gépek, felszerelések - Gyöngyös Azonosító: 81524


Leírás:
Amerikai Barbecue
Mi is az amit a módszerről tudni kell:
A hagyományos hővel történő, faszenes grillezés mellett, létezik még az USA-ból származó módszer, a füstölős grillezés is.
Ez a fajta grillezési mód lehetővé teszi egy másfajta ízvilág megismerését.
A speciális tulajdonsága a füstölős grillnek, hogy 3 részből áll: fa tűztér, érlelő kamra, és füstölő kamra kéménnyel. A tűzet az égető kamrában fa segítségével hozzuk létre. Az égető kamra, az érlelő kamra alatt található és ezzel összeköttetésben van. Az égés közben keletkező füst a kéményen keresztül az érlelő kamrába vezetődik. Így ha ebbe helyezzük a grillezendő finomságokat, ami lassú tűzön és forró füstben érlelődik. Ilyen módszerrel a grillezendő étel inkább füstölődik, mint direkt lángon sül. Ezáltal a húsok és a halak kíméletesebben készülnek el és alig kell forgatni őket, mivel a füst mindkét oldalát éri. A hús és a hal ez által sokkal szaftosabb marad , mint a tűz felett történő, direkt grillezésnél. A megégéstől ennél a módszernél nem kell tartani. Az egyszerűsége miatt bárki használhatja, nem fogja az ételt odaégetni. Ezen kívül sokkal takarékosabb, mint a szenes módszer, mert a fa jóval olcsóbb és a füstölésnek köszönhetően kevesebbet is kell felhasználni.
A fa fajtája szerint lehet változtatni az ételek ízein.
Természetesen akinek ez módszer nem nem jön be és a nálunk hagyományos módszert részesíti előnyben az hagyományos faszenes grillként is használhatja úgy is osztályon felül teljesít köszönhető a zárható tetőnek és kéményrendszernek!
Ezen felül a tűztér (kályha) tartalmaz egy vastag sütőlapot, amin flekkenezni-grillezni, húsokat-zöldségeket lehet. Felette bogrács állványt is kiképeztünk.
Ár:
238 000 Ft
Település: Gyöngyös
Kategória: Háztartási gépek, felszerelések
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
csodafűtés

Regisztrált: 2 éve
( cég )

Üzenet küldése +367...
Hirdető weboldala
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »