Hintaágy vászon, tetőhuzat javítás, hintaágypárna varrás


1 hete, Egyéb szolgáltatások - Budapest - VII. kerület Azonosító: 76949


Leírás:
Hintaágy komplett felújítása a belvárosban a hét minden napján munkafelvétellel!

Elszakadt kedvenc hintaágyán a vászon? Elöregedett, csúnya rajta az ülőpárna? Átsüti a tetővásznat a nap? Segít Önnek a Belvárosi Textilklinika - Szolgáltató Centrum!

Megjavítjuk a rugó, vagy ringli mellett szétfeslett szövetanyagot, foltanyag felvarrásával erősítjük meg az anyagot, és tűntetjük el a sérüléseket. A sérült varratokat kijavítjuk, visszavarrjuk a párnarögzítő madzagokat, megerősítjük a teherviselő pontokat.

Amennyiben a hintaágy vászna nem javítható, abban az esetben megfelelő színű szövetanyagra cseréljük. Az általunk felhasznált szövetanyag ponyva vagy hálós textilén, mely tartós, könnyen tisztítható, vízálló, UV álló, gombaölő, és penészedés gátló anyagokkal van impregnálva. A vászon anyag többféle színárnyalatban rendelhető, élettartama min. 8 év, 3 év garanciával.

Hintaágyán a párna ment tönkre? Megjavítjuk, áthúzzuk, felújítjuk, újratöltjük, de ha teljesen újat szeretne, méretre is elkészítjük. A hintaágy tetővászon problémáit is megoldjuk, javítjuk, ha javítható, ha nem, cseréljük. Szöveteink között van UV-álló, vízálló, ami az erős napsugárzás, és eső ellenére is hosszú élettartamú.

Készíttessen rá védőhuzatot, amit egy mozdulattal rá tud helyezni a hintaágyra, könnyen le is vehető, ezáltal megvédve bútorát minden külső káros hatástól, hogy mindig tisztán, szárazon élvezhesse a kedvenc hintaágya által nyújtott kényelmet.

Textilklinika - Szolgáltató Centrum

Telefonszám:

06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig: 8-20 h
Szombat: 9-19 h,
Vasárnap: 9-19 h.

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)
E-mail: info@ szolgaltatocentrum.eu
Web: www.szolgaltatocentrum.eu
Ár: Érdeklődj!
Település: Budapest - VII. kerület
Kategória: Egyéb szolgáltatások
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Szolgáltatócentrum

Regisztrált: 3 éve
( cég )

Üzenet küldése 0620...
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »