Aluminium rattan szék javítás, áthúzás UV-álló textillel


1 napja, Építkezés, felújítás, javítás - Budapest - VII. kerület Azonosító: 76933


Leírás:
Rattan szék javítás - áthúzás - UV-álló textillel. Rattan bútorok sérült fonatának eltávolítása, pótlása tartós, méretre szabott hálós textilénnel.

A probléma:
A rattan székek, ülőgarnitúrák alapvető problémája, hogy idővel a rattan fonat a hajlításoknál eltörik, emiatt az amúgy esztétikus bútordarab használhatatlanná válik. Többnyire műrattan – műanyag fonat – van a vázra feszítve, ami a legtöbb esetben nem uv-álló, és meglehetősen sérülékeny, nem kell hozzá sok idő, és a terhelés miatt ezek az anyagok elfáradnak. Marad a viszonylag stabil, időtálló fém, vagy fa keret, egy szétfeslett ülőrésszel megspékelve. Ha rattan garnitúrájával Ön is így járt, és ismerős a probléma, ne keseredjen el, van megoldás!

A megoldás:
A Textilklinika - Szolgáltató Centrum vállalja rattan, és műrattan székek, ülőgarnitúrák, kerti bútorok újrahúzását, az eredeti rattan fonatnál tartósabb, UV-álló hálós műszaki textilénnel. Pótoljuk székein az ülőfelületet, és a háttámla felületet, így újra használhatóvá válnak kedvenc rattan bútorai!

FONTOS!
Nem minden esetben tudjuk az eredeti fonatot kicserélni! Előfordulhat olyan rögzítési mód, amit nem tudunk kiváltani, ezért mielőtt elhozná a bútort, minden esetben érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!
A hálós műszaki textilén rendkívül tartós, UV-álló, ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ha bútora eddig nem illett a környezetébe, az áthúzás után igen valószínű jobban harmonizál majd a környezet színeivel is, hiszen igen komoly hálós textilén színválasztékkal rendelkezünk. Néhány textilén mintát talál a képgalériában is.

Textilklinika - Szolgáltató Centrum

Telefonszám:

06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig: 8-20 h
Szombat: 9-19 h,
Vasárnap: 9-19 h.

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)
E-mail: info@ szolgaltatocentrum.eu
Web: www.szolgaltatocentrum.eu
Ár: Érdeklődj!
Település: Budapest - VII. kerület
Kategória: Építkezés, felújítás, javítás
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Szolgáltatócentrum

Regisztrált: 4 éve
( cég )

Üzenet küldése 0620...
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »