Extra méretű munkaruha méretre készítése


6 napja, Felnőtt ruha - Budapest - VII. kerület Azonosító: 27608


Leírás:
Szabóságunk egyedi kívánságok, szempontok figyelembe vételével, méretre készíti a munkaruhákat, olyanokat is amik extra méretben nem kaphatóak. Bármilyen testalkatra megvalósítjuk az elképzelését. Tervezőink egyedi stílusjegyek használatával érik el, hogy alkalmazottainak megjelenése egyedi, ugyanakkor cégükre jellemző legyen.

Az általunk készített munkaruhák kényelmes viseletet biztosítanak, mert testbarát, jól szellőző alapanyagokból készülnek, így munkatársai kedvelni fogják.
Amennyiben cégét reklámozni is szeretné a munkaruha felületén, abban az esetben is segítünk. Bármilyen fajta munkaruháról is legyen szó, hímzéssel vagy szitanyomással cégének a logóját elhelyezzük a munkaruhán.

Munkaruha tisztítás, alakítás, javítás:
A munkaruházat élettartalmának meghosszabbítása, ill. karbantartása érdekében partnereink részére vállaljuk az öltözetek szakszerű tisztítását és javítását. Méret, vagy munkatárs változás esetén a munkaruha méretre igazítását is vállaljuk, amennyiben kezelhető a méretkülönbség. Szükség esetén a sérült, elveszett munkaruhák pótlása is megoldható.
Helyszíni méretvétel, próba.

Tisztában vagyunk azzal, hogy munkatársai időben kellően leterheltek ahhoz, hogy méretvételre, próbákra járjanak, ezért, ha igény van rá, külön díjazás fejében a helyszíni méretvétel is megoldható, valamint a próbákra kiszállítjuk a megrendelt ruházatot.

Telefonszám:

06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig: 8-20 h
Szombat: 9-19 h,
Vasárnap: 9-19 h.

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)
E-mail: szabosag@energy.hu
Web: www.energy.hu
Ár: Érdeklődj!
Település: Budapest - VII. kerület
Kategória: Felnőtt ruha
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Energy-Szabóság

Regisztrált: 5 éve
( cég )

Üzenet küldése 0620...
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »