Esküvői összeöltöztetés -öltözetpárok


6 napja, Felnőtt ruha - Budapest - VII. kerület Azonosító: 27601


Leírás:
Családja esküvőre készül? A családi összetartozás legszebb szimbóluma lehet esküvőn az öltözékek összehangolása.
Szabóságunk egyedi szolgáltatása a családi összeöltöztetés. Az örömszülők, a menyasszony, vőlegény családja számára egymással harmonizáló öltözékeket alakítunk ki, egymással variálható, színben, mintában összeillő anyagokat, anyagvariációkat használva: örömanya ruha, örömanya kosztüm, örömapa öltöny, gyermek öltöny méretre készítés minőségi, márkás anyagokból kézműves kidolgozással, az angol szabóság hagyományi alapján.
Az örömanya ruhájának anyagából kialakítható például az örömapa mellénye, nyakkendője. A család férfitagjai számára elkészíthető azonos színű, anyagú öltöny, zsakett, egyforma színű és mintázatú mellény. Egyforma vagy egymással színben, mintázatban harmonizáló koszorúslány ruhák elkészítését is vállaljuk. A vőlegény a menyecskeruhához választhat például piros inget, nyakkendőt vagy mellényt, hogy éjfél után a friss házasok egymással összhangban élvezhessék a lakodalmat. A családban lévő gyermekeknek ruha, gyereköltöny, kamaszöltönyt, kiegészítőit is elkészítjük összhangban a szülők, családtagok öltözetével.

Szalonunkban széles anyagválasztékból válogathat, több száz féle anyagunk van raktáron, illetve mintakönyvekből márkás, angol, francia, olasz anyagokat tudunk rendelni az ön számára. Munkatársaink segítenek kialakítani az esküvő egységes képét az ön igényeinek megfelelően.
Öltözékéhez megtalálja a megfelelő esküvői kiegészítőket is: mellény, nyaksál, spanyolöv, esküvői nyakkendő, csokornyakkendő, díszzsebkendő, nadrágtartó, fehér kesztyű, cilinder, frakksál, fehér sál, mandzsettagomb, díszgomb, stóla.

Szabóság – Divatszalon - Kölcsönzés

Telefonszám:

06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig: 8-20 h
Szombat: 9-19 h,
Vasárnap: 9-19 h.

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)
E-mail: szabosag@energy.hu
Web: www.energy.hu
Ár: Érdeklődj!
Település: Budapest - VII. kerület
Kategória: Felnőtt ruha
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Energy-Szabóság

Regisztrált: 5 éve
( cég )

Üzenet küldése 0620...
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »