Eladó 76 m2-es lakás Vácon a Nagymező utcában. 35.8 M Ft


2 napja, Eladó házak, lakások - Vác Azonosító: 168352


Leírás:
Eladó 76 m2-es lakás Vácon a Nagymező utcában.

Vác közkedvelt részén a Nagymező utcában, 5 percre a vasútállomástól, csendes zöld övezetben, négyszintes szövetkezeti társasház negyedik emeletén (lift nincs), 76 m2-es, három és fél szobás összkomfortos, egyedi hőmennyiségmérős távfűtéses lakást kínálok eladásra. Az ingatlanban előszoba, közlekedő, kádas fürdőszoba, külön WC-el, konyha és három és fél szoba található. A szobák szőnyegpadlóval, a közlekedők linóleummal és a többi helyiség járólappal burkolva. A lakás melegét és a melegített vizet, hőmennyiségmérős központi távfűtés biztosítja. Minden fogyasztó egyedi mérővel lett ellátva.Nyári időszakban a nappali ideális hőmérsékletét légkondicionáló biztosítja.
Közös költség 10. 670.-Ft / hó.
Az ingatlan per és tehermentes. A lakáshoz tartozik egy különálló 5 m2-es tároló, amely a földszinten található és 2 család használja.
Anyagi helyzete a társasháznak nagyon jó. A lépcsőház zárt, kaputelefonnal felszerelve, rendezett, a lakók segítik, támogatják egymást.
Autóval parkolni a kialakított parkolóban lehet ingyenesen.
Az ingatlan infrastrukturális szempontból kiváló adottságokkal rendelkezik, közelben óvoda, iskola, üzlet, orvosi rendelő megtalálható. Gyalog 5 percre van a vasútállomás, a város minden részére helyi buszközlekedés is könnyíti az eljutást.
Az ingatlan igény szerinti felújítás után, remek lakása lehet többgyermekes családnak, de kiváló lehetőség befektetés céljára is.

Irányár: 35. 800. 000.-Ft

Amennyiben ingatlanát szeretné eladni, irodánk kedvezményes feltételekkel vállalja annak értékesítését, Pest és Nógrád megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
További ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel: 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel: 06-30-480-0339
Ár:
35 800 000 Ft
Település: Vác
Kategória: Eladó házak, lakások
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
geregeza

Regisztrált: 6 éve
( magánszemély )

Üzenet küldése +367...
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »