Peha Haft Kötésrögzítő 4 m x 12 cm méretű Új


3 napja, Egészség, szépség, fittness szolgáltatások - Budapest - X. kerület Azonosító: 164044


Leírás:
Eladó a képeken látható Peha Haft KÖtÉsrÖgzÍtŐ 4 m x 12 cm méretű 2020 . 06 hóba lejárt, de a a használatában ez nem befolyásolja, ugyan olyan jól tapad mint új korában! Gyógyászati segédeszköz boltban lett vásárolva, csak nem lett felhasználva. Bolti ár alatt eladó. 1 darab peha haft ára 450 forint.Tegyél ajánlatot. Ha többet viszel engedek az árból.

Öntapadó elasztikus rögzítőpólya kétszeres tapadóhatással.

Kohezív (önmagához tapadó), elasztikus rögzítőpólya. A kreppelt szövetszerkezetnek és a mikropontos lateximpregnálásnak köszönhetően biztosan tapad. Nyújthatósága kb. 85%. Az erős tapadóképesség miatt kisebb mennyiség felhasználására van szükség, mert már pár pólyamenet biztos, tartós rögzítést eredményez. Nem tapad a bőrre, szőrzetre vagy ruházatra, légáteresztő és bőrbarát.

Használat:
A rögzítőkötések minden fajtájához, különösen az ízületeken, valamint a problémás testrészeken; párnázóanyagok, kanülök stb. rögzítéséhez.

A Peha-haft egyszerűen és gazdaságosan alkalmazható.

Átvehető kőbányán a 10. kerületben vagy alkalmanként sülysápon is megoldható. Nem postázok csak személyes átvétel, úgy meg lehet nézni mit vesz az ember! Köszi hogy megnézted. Kérdezz bátran. A mobilomat munka miatt nem mindig tudom felvenni, üzeneteket sűrűn nézem. Nézd meg a többi hirdetésemet is.
Ár:
450 Ft
Település: Budapest - X. kerület
Kategória: Egészség, szépség, fittness szolgáltatások
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Jobyka

Regisztrált: 6 éve
( magánszemély )

Üzenet küldése 0630...
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »