Zetuvit plusz steril sebfedő párna 10cm*20cm es méretben


1 hónapja, Egészség, szépség, fittness szolgáltatások - Budapest - X. kerület Azonosító: 163725


Leírás:
Eladó a képen látható Zetuvit plusz steril sebfedő párna 10cm*20cm es méretben 10 darab van 1 csomagban. Gyógyászati boltban lett vásárolva. De már nem lett felhasználva, 2020. 05 . hóba LEJÁRTAK, de Bontatlan csomagok ! Ennek tudatában írj.
Nedvszívó kötszer extra nedvszívó maggal.
Leírása:
Különösen magas nedvszívó képességű a szuperabszorbens magnak köszönhetően, puha flísz borítása megakadáyozza a kötszer sebbe tapadását, és gondoskodik a gyors váladékelvezetésről. Légáteresztő, nedvességtaszító rétege a sebtől távolabbi oldalon véd a kontamináció ellen, a helyes használat érdekében a kötszer hátoldalán zöld jelzés található.
A hatékony váladékelvezetés csökkent a fertőzés veszélyét, megóvja a sebszéleket a macerációtól. Puha borításának és a párnázó hatásnak köszönhetően fokozott sebvédelemet és magasabb komfortérzetet biztosít.
Használat:
Erősen váladékozó sebek, különösen nyirokeredetű sebek, poszt-operatív sebek, lábszárfekélyek és kifekélyesedett tumorok esetén. Kompressziós pólyázás esetén is használható.

Ára: 800 ft/ darab. Nézd meg mennyi most az interneten! Ha egyben elviszed olcsóbban odaadom! Összesen 30 darab van azaz 3 dobozzal. Kérdezz bátran.
Ár:
800 Ft
Település: Budapest - X. kerület
Kategória: Egészség, szépség, fittness szolgáltatások
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Jobyka

Regisztrált: 8 éve
( magánszemély )

Üzenet küldése +363...
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »