Nagy Péter Fogtechnikus


1 hónapja, Egészség, szépség, fittness szolgáltatások - Nyíregyháza Azonosító: 137770


Leírás:
Ínyhez simuló megoldás fogsorosoknak

Özv. Tóth Benjáminné puha fogával már jóízűen eszi kedvenc ételeit

Az asszony megköszönte az ínykímélő eljárással készült protézisét, majd hozzátette, hogy csak a Denfo céget fogja ajánlani másoknak is a fogtechnikai kivitelezésre :

"Több hagyományos fogsort csináltak már nekem, de nagyon nehéz volt a megszokás. A fölsővel nem volt különösebb probléma, de az alsót sehogyan se állta az ínyem. Törte, nyomta, sokat kínlódtam vele, visszavittem többször igazításra. Különösen rágáskor fájt nagyon. A szomszéd néni mondta, hogy ő most csináltatott egy új technikával készülő puha protézist alulra és meg tudta szokni, nem tör, jó. Nyíregyházán, a Sipkay - Korányi u. sarkán a Denfo Fogsorcentrumban alkalmazzák ezt az új, puha protéziskészítő eljárást. Nem nyomja az ínyemet, tudok vele enni, jobban fekszik, kiválóan tapad. A száj melege hatására még tovább puhul. Hamar megszokható, kényelmes viselet, mindenkinek tudom ajánlani.”

Az elkészült puha fogsorok viselőinek 84%-a meg van elégedve új fogsorával. Elmondták, hogy jobban bevált mint a hagyományos kemény fogsor és legközelebb is a puhát választanák. Megéri a kissé magasabb ár, mint eltűrni az állandó fájdalmat.

A több nemzetközi díjat elnyert puha, ínykímélő technológia újonnan készített protéziseknél és használt fogsorok alábélelésével is alkalmazható.

Fogsorcentrumunkban az összes fogpótlásféleség bemutatómunkákon megtekinthető.

denfo.oldalunk.hu
Ár: Érdeklődj!
Település: Nyíregyháza
Kategória: Egészség, szépség, fittness szolgáltatások
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
denfodental

Regisztrált: 1 éve
( magánszemély )

Üzenet küldése +367...
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »