Médiaajánlat - LXO.hu Apróhirdető


Kedves Partnerünk!

Apróhirdető oldalunk 2015. májusában kezdte meg működését és mára több, mint 20 ezer apróhirdetést kezelünk. A legerősebb időszakban látogatóink száma meghaladja a havi 70 ezer főt, az oldalmegtekintések száma a 300 ezret is. Egyszerű, rendezett formában elérhetőek vagyunk mind asztali számítógépen, laptopon, tableten, vagy mobiltelefonon. Eddigi működésünk során népes felhasználói tábor regisztrált apróhirdető oldalunkon, és stabil látogatottságunk alakult ki. Szolgáltatásainkat egyránt használják magánszemélyek és cégek is. Visszajelzéseik alapján a megbízható működés, a gyors és együttműködő kommunikáció, a rugalmas hozzáállás, valamint fizetős szolgáltatásaink kedvező árai a legfőbb erőségeink.

Figyelmedbe ajánljuk fix hirdetési felületeinket, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy az apróhirdetések listázásakor bannered a megfelelő kategóriában jelenhessen meg közvetlenül az apróhirdetések előtt. Így leginkább olyan látogatóknak mutatjuk meg, akiket a terméked, szolgáltatásod témaköre érdekelhet.

Árajánlattal kapcsolatos igényeddel, valamint további információkért keress bennünket bizalommal ide kattintva!

Árlista letöltése

Várjuk megkeresésed!

Üdvözlettel, az LXO.hu Apróhirdető csapataCsatlakozz te is nagyszerű felhasználóinkhoz Facebook oldalunkon!
 
Töltsd le Android alkalmazásunkat INGYENESEN a Play Áruházból!
LXO android alkalmazás
Fizetési partnerünk a VoxPay.
VoxPay fizetési megoldások
 

LXO.hu Apróhirdető. 2015-2017 Minden jog fenntartva. | Simply-CMS v2.14.77distLXO

 
Kedves Felhasználónk!
Felhívjuk figyelmedet, hogy a szolgáltatásaink igénybevételének és minőségének javítása érdekében számítógépeden sütiket (cookie) tárolunk.
Bővebb tájékoztatáshoz kérjük, olvasd el Adatvédelmi Szabályzatunkat.